ms.detector.media
MediaSapiens
nationaltravel.com.ua
12.04.2015 09:53
Триває конкурс журналістських розслідувань «Місцева влада на Луганщині: що потрібно знати звичайним мешканцям?»
Триває конкурс журналістських розслідувань «Місцева влада на Луганщині: що потрібно знати звичайним мешканцям?»
ГО «Суспільна Служба Правової Допомоги» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» запрошує журналістів та громадських активістів до участі у конкурсі журналістських розслідувань «Місцева влада на Луганщині: що потрібно знати звичайним мешканцям?».

Конкурс має на меті посилити громадський контроль за діяльністю органів місцевого самоврядування, районних адміністрацій та депутатів місцевих рад, щоби підвищити рівень прозорості та підзвітності у їхній діяльності.

У конкурсі можуть брати участь  співробітники редакцій та фрілансери друковани та онлайн-видань, блогери, теле - і радіожурналісти, фотокореспонденти, громадські активісти.

Роботи на конкурс можуть бути виконані у таких жанрах: аналітична стаття, авторська колонка, розслідування, відеосюжет, радіо- та телепрограма. Матеріал має висвітлювати діяльність місцевої влади на Луганщині, викривати корупційні схеми, порушення законодавства.

До  розгляду прийматимуться матеріали, опубліковані в пресі та в інтернеті у період з 20 березня до 20 квітня 2015 року та надіслані у вказаний період за адресою: pela-lug@ukr.net з поміткою у темі «Журналістське розслідування». 
Переможці та лауреати отримають спеціальні відзнаки та призи. Головний приз –фотоапарат. Урочисте нагородження переможців конкурсу відбудеться не пізніше 01 травня 2015 року. 

За додатковою інформацією звертатися до Данильчпенка Максима Олексійовича: 0990649654, pela-lug@ukr.net.

ms.detector.media