ms.detector.media
MediaSapiens
gagauzmedia.md
09.04.2015 10:42
Молдовський канал відмовляється від програм російського НТВ
Молдовський канал відмовляється від програм російського НТВ
Молдовський телеканал TV7 з 1 травня відмовиться від мовлення інформаційних та аналітичних програм російського НТВ.

Як пише interfax.ru, дотепер саме на їх основі телеканал будував свою сітку мовлення. TV7 є молдовським партнером російського НТВ.

Зараз Рада директорів компанії прийняла рішення про те, що TV7 перейде на власне інформаційне мовлення і транслюватиме винятково свої інформаційні передачі.

У Молдові російські телеканали виходять в ефір та транслюються у кабельних мережах за посередництвом місцевих партнерів на підставі договору. Включаються у сітку мовлення, окрім російського контенту, програми місцевих мовників. Російські канали отримують частину доходів від реклами або платню за трансляцію.

Розміщенням реклами на каналі TV7 займається агентство «Алькасар», що належить каналу «НТВ», а також компанія «Алькасар-Молдова», засновником якої є депутат молдовського парламенту Кирило Лучинський.

Нагадаємо, восени Координаційна рада з телебачення і радіомовлення Молдови оштрафувала чотири телевізійні канали, що ретранслюють на території країни російські інформаційні передачі, у яких було порушено стандарти під час висвітлення подій в Україні.

ms.detector.media