ms.detector.media
MediaSapiens
Стівен МакІнтайр, theguardian.com
06.04.2015 12:03
Twitter робить перестановки у своїй європейській команді
Twitter робить перестановки у своїй європейській команді
Брюс Дейслі (Bruce Daisley) стає віце-президентом з прямих продажів у Європі, а Стівен МакІнтайр (Stephen McIntyre) буде віце-президентом з онлайн- та посередницьких продажів у Європі.

Про це повідомляє The Guardian.

Twitter реорганізовує свій європейський менеджмент після того, як у червні 2015-го до штаб-квартири у Сан-Франциско повернувся директор з реклами Алі Джафарі (Ali Jafari).

Брюс Дейслі стане віце-президентом з прямих продажів у Європі і поки що залишатиметься виконавчим директором у Великій Британії.

Стівен МакІнтайр, який зараз є віце-президентом з продажів у Європі, на Близькому Сході та в Африці, а також виконавчим директором в Ірландії, стане віце-президентом з онлайн- та посередницьких продажів у Європі. Він також продовжить свою діяльність в Ірландії.

За словами МакІнтайра, рекламний бізнес Twitter диверсифікується, оскільки компанія нарощує діяльність у Європі. Він заперечив думки про те, що нові гравці на ринку є для його компанії випробуванням. «Ми у конкурентній індустрії, але фокусуємося на власній грі і маємо дуже чітку бізнес-модель», - сказав він The Guardian.

Він зазначив, що Twitter намагається забезпечити зручність користування своїм основним продуктом для нових юзерів. Компанія також намагається додати до сервісу більше розваг, щоби більше зацікавити нинішніх користувачів.

Нині Twitter діє у 34 країнах Європи. Велика Британія є найбільшим рекламним ринком компанії поза Сполученими Штатами.

ms.detector.media