ms.detector.media
MediaSapiens
chytomo.com
01.04.2015 14:01
Одеське видавництво розробило інтерактивну книгу «Ґаджетаріум» про винаходи
Одеське видавництво розробило інтерактивну книгу «Ґаджетаріум» про винаходи
Одеське видавництво GUTENBERGZ випустило українську версію інтерактивної книги «Ґаджетаріум» про винаходи для iPad. (завантажити тут).

Про це повідомляє chytomo.com.

Книга містить в собі ілюстровані інтерактивні сторінки, на яких розповідається про 23 ґаджети. Серед них – термометр, годинник, калькулятор, фотоапарат, телевізор, колеса, комп’ютер, окуляри доповненої реальності Google Glass.

У книзі є 3D-моделі та опції, що дозволяють дізнатися, як працює техніка, покрутити її й налаштувати.Дітям також пропонують прослухати розповідь про кожен гаджет і прочитати більш детальну її версію.

Кошти на створення «Ґаджетаріуму» були зібрані за допомогою краудфандингової платформи Kickstarter у 2013 році. Впродовж року розробники працювали над додатком. Англомовна версія вийшла раніше, зібрала багато схвальних відгуків та тисячі продажів.

Додаток «Ґаджетаріум» є безкоштовним. За словами директора видавництва GUTENBERGZ Володимира Усова, в Україні ще немає культури споживання платного цифрового контенту. Його видавництво поки що хоче «показати, як можна легально і при цьому швидко та зручно» отримати їхній продукт. 

ms.detector.media