ms.detector.media
MediaSapiens
30.03.2015 10:57
New York Post помістила на обкладинці фото дівчат, які робили селфі на фоні пожежі
New York Post помістила на обкладинці фото дівчат, які робили селфі на фоні пожежі
Американська газета New York Post опублікувала на обкладинці фото дівчат, які знімали селфі на фоні нью-йоркської пожежі, й підписала його Village idiots (сільські ідіоти).

Про це пише tjournal.ru.

New York Post звернула увагу, що пожежа у Нью-Йорку стала не лише сумною подією, але й місцем фотографування численних мешканців міста та туристів.

Світлина, що потрапила на обкладинку газети, зроблена 27 березня. На ній зображені семеро усміхнених дівчат, які фотографуються за допомогою палиці для селфі. Позаду них – знищені вогнем авто та будівлі.

Як помітив журналіст видання Newsday Метью Чеєз (Matthew Chayes), фотографувалися на фоні катастрофи не лише туристи і пересічні мешканці міста, але й його колеги-репортери. У своєму Твіттері опублікував знімок журналіста іспаномовної компанії Univision, який робив селфі прямо під час пожежі.

Деякі жителі Нью-Йорка висловлювали своє незадоволення такою поведінкою: повісили на дверях будинків таблички з проханням виявити трохи поваги і не перетворювати місце трагедії у «визначні місця для туристів».

Пожежа у Нью-Йорку виникла після вибуху у східному районі Манхеттена 26 березня. Було зруйновано три будинки. Як заявили у пожежному департалемнті міста, постраждало 19 осіб, четверо з яких – у критичному стані. 

ms.detector.media