ms.detector.media
MediaSapiens
jetsettimes.com
24.03.2015 10:32
Телеканал CNN отримав ліцензію на мовлення у Росії
Телеканал CNN отримав ліцензію на мовлення у Росії
Роскомнагляд видав універсальну ліцензію на мовлення CNN International. Американська компанія зможе мовити на території Російської Федерації впродовж десяти років.

Про це повідомляють izvestia.ru.

Спершу інформацію про це повідомило виданню джерело в американській компанії, а згодом підтвердили і в Роскомнагляді.

 «Я вітаю той факт, що CNN чітко дотримується досягнутих на переговорах [про поновлення мовлення] домовленостей, і вірю, що вони будуть також точні та бездоганні у своїй контентній політиці», - сказав голова Роскомнагляду Олександр Жаров.

В січні CNN  провела консультації із Роскомнаглядом з приводу можливості відновлення роботи на території РФ і 17 лютого подала заявку про  отримання ліцензії на мовлення.

31 грудня 2014 року мовлення американського каналу на території Росії припинилося у зв’язку зі змінами до законодавства РФ про рекламу. Ними заборонялося поширювати рекламу у телепрограмах тих каналів, доступ до яких здійснюється винятково на платній основі або із застосуванням декодера.

27 січня 2015 року Держдума РФ прийняла закон, що скасовує заборону на розміщення реклами на платних телеканалах за умови, що їхній ефір щонайменше на три чверті заповнений російським контентом.

ms.detector.media