ms.detector.media
MediaSapiens
Лія Ахеджакова, svoboda.org
16.03.2015 13:56
Російська актриса Лія Ахеджакова вважає ганебним фільм про «повернення Криму»
Російська актриса Лія Ахеджакова вважає ганебним фільм про «повернення Криму»
Відома російська актриса Лія Ахеджакова назвала жахливим документальний фільм «Крим. Шлях на Батьківщину», який учора презентували на телеканалі «Россия 1».

Про це вона написала у своєму твіттер-аккаунті.

«Прийшов у гості Олег Басилашвілі. Вирішили за чаєм увімкнути телевізор, а там цей жахливий, ганебний фільм про Крим. Жахливий фільм абсолютно», – написала актриса.

Потім Лія Ахеджакова додала: «Відняли, вкрали Крим, зробили ворогами близький народ. Ворогами навіки. Дуже важко на душі, камінь, просто камінь лежить».

Прем’єра документального фільму Андрія Кондрашова з описом анексії Криму відбулася вчора ввечері на російському державному каналі «Россия 1». У стрічці є коментарі президента РФ Володимира Путіна. В одному з них він заявляє, що торік особисто віддав наказ привести  у готовність ядерний потенціал у зв’язку зі зміною влади в Україні.

Раніше федеральний телеканал «Россия 1» показав уривок згаданого фільму. У Держдепартаменті США заявили, що ця стрічка свідчить про «брехливий підхід» Москви до подій у Криму та на сході України.

ms.detector.media