ms.detector.media
MediaSapiens
fronda.pl
03.03.2015 11:43
Журналістів з Донецької та Луганської областей запрошують до участі у програмі підтримки їхніх редакцій
Журналістів з Донецької та Луганської областей запрошують до участі у програмі підтримки їхніх редакцій
Громадська організація «Інтерньюз-Україна» у співпраці з Об’єднанням українців у Польщі оголошує конкурс на відбір ЗМІ з Донецької та Луганської областей для підтримки роботи їхніх редакцій.

До участі у конкурсі запрошуються медіа (теле- та радіокомпанії, друковані та онлайн) усіх форм власності, діяльність яких постраждала внаслідок агресії Росії та бойових дій.

Організатори наголошують, що заявки ЗМІ, які у той чи інший спосіб підтримували чи пропагували ідеї сепаратизму в регіоні, розглядатися не будуть.

Обрані до участі у проекті медіа отримають консультаційну та фінансову допомогу.

Етапи конкурсу:

  1. До участі у проектібудуть відібрані 6 ЗМІ, що працюють на медіа простір Донецької та Луганської областей;
  2. Установчий семінар(березень 2015 р.);
  3. Розробка стратегії розвитку та підтримки обраних ЗМІ на 2015 рік;
  4. Серія навчально-методичних семінарів/тренінгів зі стандартів інформаційної журналістики, роботи нових медіа, безпеки журналістів тощо;
  5. Ознайомчий візит до регіональних ЗМІ Польщі;
  6. Фінансова підтримка вироблення матеріалів, що передбачає виробництво матеріалів у форматі: статей для друкованих ЗМІ (з інфографікою); статей для онлайн ресурсів (з інфографікою); радіопередач; відеоматеріалів (сюжети, авторські програми, ток-шоу, документальні фільми).

Умовою отримання фінансування є гарантія розміщення виробленого матеріалу в ефірі/на шпальтах відповідного ЗМІ.

Учасники конкурсу мають відповідати таким критеріям:

Для участі у відборі на Програму підтримки журналістівучасники мають заповнити онлайн-анкету до неділі, 8 березня 2015 р., 23:00.

Додаткову інформацію можна отримати у координатора програми: Наталії Сад за телефоном: 050 930 84 39, або e-mail:  nsad@internews.ua.

Конкурс реалізується за сприяння Польсько-канадської програми підтримки демократії, що співфінансується з програми польської співпраці на користь розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща та Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади (DFATD).

ms.detector.media