ms.detector.media
MediaSapiens
Фото: bitterwallet.com
09.02.2015 11:41
Видання Droider.ru назвало український стартап Petcube «найбільш інноваційним російським проектом»
Видання Droider.ru назвало український стартап Petcube «найбільш інноваційним російським проектом»
Український стартап редакція включила у топ-5 інноваційних проектів РФ.

До дня російської науки, який щорічно відзначається 8 лютого, редакція сайту Droider.Ru вирішила «згадати співвітчизників, які тут і зараз створюють, патентують та не бояться просувати свої винаходи у маси».

Сайт опублікував перелік інноваційних проектів під заголовком «Нас не догонят». На першому місці у ньому опинився український Petcube, стартап, який дає можливість власникам домашніх тварин спілкуватись із своїми улюбленцями на відстані.

На це звернув увагу співзасновник Petcube Ярослав Ажнюк. Він написав на своїй сторінці у Фейсбуку: «Вибачте, хлопці, але ця компанія заснована українцями. А Гоголь – український письменник. І Крим – це українська територія».

Під матеріалом почали з’являтись іронічні коментарі щодо помилки редакції.

Нагадаємо, що у 2014 році Petcube переміг  на європейському конкурсі стартапів Europas. Його визнали найкращим у категорії Hardware (переносні пристрої, робототехніка та інше).

У 2013 році стартап на Kickstarter зібрав понад 250 тисяч доларів. У березні 2014-го він став одним з шести найбільш очікуваних продуктів на виставці MacWorld, що відбулася у Сан Франциско.

Команда засновників стартапу - Олександр Нескін, Ярослав Ажнюк та Андрій Клен.  

 

ms.detector.media