ms.detector.media
MediaSapiens
liberal-belarus.org
27.01.2015 13:03
Журналістів запрошують до участі у навчальній програмі у Польщі на тему висвітлення Угоди про асоціацію між Україною та ЄС
Журналістів запрошують до участі у навчальній програмі у Польщі на тему висвітлення Угоди про асоціацію між Україною та ЄС
Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) розпочинає набір для участі у навчальній програмі «Угода про асоціацію між Україною і ЄС та її висвітлення у засобах масової інформації» за проектом «Навчальні програми професійного зростання» (Participant Training Program).

Навчальна програма відбуватиметьсяу Польщіі триватиме 2 тижні. Учасників обиратимуть за результатами відкритого конкурсу. Навчальна група складатиметься з 10 осіб. Також буде відібрано до п’яти альтернативних кандидатів, які зможуть взяти участь у програмі у разі відмови від участі когось з основних кандидатів.

Навчальна програма включає: тижневий тренінг у Варшаві та ознайомлення з практичним досвідом польських медіа, неурядових організацій, урядових структур, освітніх установ, а також тижнева поїздка у регіони для  ознайомлення з роботою регіональних медіа, регіональних урядових структур, громадських організацій та шкіл.Навчальна програма передбачає, що в процесі її проведення учасники підготують журналістські матеріали з практичних аспектів європейської інтеграції та після повернення опублікують/представлять їх у ЗМІ України.

Під час програми будуть обговорені такі питання:

Учасниками програми можуть бути: журналісти, редактори, блогери, а також інші представники засобів масової інформації (крім операторів та технічних працівників), передусім ті, хто працює в східних та південних областях України.

Кандидати мають відповідати таким вимогам:

Більш детальну інформацію про навчальну програму, умови участі та контакти організаторів можна знайти за посиланням

ms.detector.media