ms.detector.media
MediaSapiens
nam.org.ua
22.01.2015 09:25
Журналістів запрошують до участі в конкурсі на отримання стипендії Ukrainian Media E-School
Журналістів запрошують до участі в конкурсі на отримання стипендії Ukrainian Media E-School
Незалежна асоціація телерадіомовників та Deutsche Welle Aкademie розпочали прийом заявок на отримання стипендії учасників навчального курсу «Журналістика мультимедійних платформ» Ukrainian Media E-School.

«Журналістика мультимедійних платформ» -  це навчальна програма, що має на меті допомогти своїм випускникам ефективно та на новому якісному рівні створювати журналістські матеріали для різних медіаплатформ та власних блогів чи сторінок у соцмережах.

Програма складається з 4-х модулів: «Ефективне дослідження», «Мультимедійна, журналістика», «Журналістика даних», «Персональний бренд».

Курс загалом триватиме 5 місяців.

Викладачі школи: Денис Бігус - журналіст, фахівець з розслідувальної журналістики, Ілона Фанта - медіа тренер, журналістка, блогерка, Михайло Кольцов - фахівець із роботи з даними і з цифрової безпеки, Микола Костинян - тренер, консультант з нових медіа.

Собівартість курсу для одного учасника складає 80 тисяч гривень, але у перший рік своєї роботи Ukrainian Media E-School надає учасникам можливість отримати часткову або повну стипендію на оплату навчання.

Повна стипендія  покриває 100% вартість курсу без витрат на проїзд та проживання учасників під час аудиторного навчання. Часткова стипендія покриває 95% (тобто вартість курсу становить 3 тисячі гривень) не враховуючи витрати на проїзд та проживання учасників під час аудиторного навчання.

Для того, щоб взяти учать у конкурсі на здобуття стипендії необхідно до 5 лютого 2015 року надіслати заповнену аплікаційну форму.

Окрім повного пакету навчання (відвідування усіх тренінгів, дистанційна фаза та розгорнуті фідбеки від тренерів), охочі можуть придбати онлайн пакет Ukrainian Media E-School, до якого входять усі матеріали курсу, а також  доступ до трансляції тренінгів. Вартість онлайн пакету - 1980 гривень.

Після завершення курсу учасники отримують сертифікат Школи за підписом організаторів з НАМу та Deutsche Welle Akademie.

Більш детально про програму та умови конкурсу можна дізнатися за посиланням.

 

ms.detector.media