ms.detector.media
MediaSapiens
"Міс Ізраїль" - ліворуч, "Міс Ліван" - друга на фото, instagram.com
19.01.2015 12:01
Селфі учасниць конкурсу «Міс Всесвіт» спровокувало політичну суперечку
Селфі учасниць конкурсу «Міс Всесвіт» спровокувало політичну суперечку
«Міс Ліван» Селі Гріге (Saly Greige) розкритикували за спільну світлину з учасницею від Ізраїлю Дорон Маталон (Doron Matalon).

Про це повідомляє nbcnews.com.

Звичайна, на перший погляд, світлина спровокувала скандал. Після того, як Маталон опублікувала знімок у своєму профілі в Instagram, ліванська телевізійна станція Al Jadeed розкритикувала це. На телеканалі заявили: якщо дівчина вказала читання своїм хобі, то мала б прочитати, що Ліван та Ізраїль є ворогами.

Ліванка Гріге на своїй сторінці у Facebook пояснила ситуацію. Сказала, що намагалася уникати спілкування та фотографування з міс Ізраїль, перебуваючи на конкурсі. Однак, коли збиралася зробити спільний знімок з «Міс Японією» та «Міс Словенією», «Міс Ізраїль» несподівано застрибнула в кадр, зробила селфі та виклала у соціальних медіа. Селі Гріге також висловилася, що досі сподівається на підтримку від своїх співвітчизників.

Маталон була менш «примирливою», зазначає NBC News. Вона опублікувала статтю про це фото у Facebook та Instagram. Учасниця заявила, що «ситуація не здивувала її, але засмутила». Дівчина також висловила думку, що на час тритижневого конкурсу про ворожість слід забути.

ms.detector.media