ms.detector.media
MediaSapiens
Вручення дипломів. Фото: facebook.com/odukraine
25.12.2014 16:24
У Києві журналістів відзначили за матеріали про дітей в інтернатах
У Києві журналістів відзначили за матеріали про дітей в інтернатах
24 грудня року в Києві відбулося офіційне нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу журналістських матеріалів, присвячених проблемі виховання дітей в інтернатах.

Найкращі роботи серед учасників конкурсу обрало журі, до складу якого увійшли відомі журналісти та експерти Андрій Куликов, Лариса Мудрак, Олександр Акименко, Олексій Погорєлов, Роман Кабачій та Тетяна Ковтун.

Серед переможців конкурсу в 5 різних номінаціях стали Марічка Паплаускайте, Алла Котляр, Оксана Миколюк, Антоніна Брик, Альберт Павлов, Галина Сергеєва, Кароліна Тимків, Олег Григорьєв, Ярослава Цибульська, Володимир Регеша, Ярина Поніжай та Марія Піскун.

У конкурсі взяли участь понад 80 журналістів із загальнонаціональних та регіональних ЗМІ та блогерів. Загалом на розгляд журі було надіслано близько 200 матеріалів.

Конкурс проводиться в рамках Громадянської кампанії «Відкриваємо двері дітям», що впроваджується одночасно в 12 європейських країнах. Вона має на меті консолідувати зусилля громадянського суспільства заради здійснення необхідних змін у системі захисту дітей.

ms.detector.media