ms.detector.media
MediaSapiens
Патріарх Кирил та Дмитро Кисельов, pravoslavie.ru
23.12.2014 12:07
Російський патріарх нагородив пропагандиста Дмитра Кисельова церковним орденом
Російський патріарх нагородив пропагандиста Дмитра Кисельова церковним орденом
Російський патріарх Кирил вручив церковні нагороди відомому телеведучому, пропагандисту, керівнику агентства «Россия сегодня» Дмитру Кисельову, а також генеральному директору ВДТРК Олегу Добродєєву.

Про це повідомляє сайт Російської православної церкви.

Олегу Добродєєву вручили орден преподобного Сергія Радонезького II ступеня, «зважаючи на допомогу Російській Православній Церкві та у зв'язку з 55-річчям від дня народження».

Дмитра Кисельова відзначили таким самим орденом за «ревні труди на благо церкви та вітчизни» та «у зв’язку із 60-річчям з дня народження».

Всеросійська державна телерадіокомпанія, яку очолює Добродєєв,  має у власності багато телеканалів серед яких загальноросійський «Россия-1» та інформаційний «Россия-24». Вони відомі упередженим та маніпулятивним висвітленням подій в Україні.

Нагадаємо також, що одіозний російський телеведучий Дмитро Кисельов за недостовірне висвітлення подій в Україні першим потрапив на Дошку ганьби брехливих журналістів. Він є фігурантом чорних списків США та Європейського Союзу, йому заборонено в'їзд до України. СБУ відкрила проти Дмитра Кисельова кримінальне провадження за підозрою в сприянні тероризму.

ms.detector.media