ms.detector.media
15.12.2014 09:15
CNN отримала п’ять нагород на азійському конкурсі
CNN отримала п’ять нагород на азійському конкурсі
CNN International другий рік поспіль здобуває титул «Кабельного та супутникового каналу року» (Cable& Satellite Channel of the Year) на азійському конкурсі Asian Television Awards у Сінгапурі.

Її названо також «Кабельною та супутниковою мережею року» (Cable&Satellite Network of the Year).

Загалом CNN International отримала 5 азійських трофеїв у різних номінаціях, повідомляє сайт американської телемережі.

Найкращою новинною програмою визнано News Stream, яку веде Крісті Лю Стаут (Kristie Lu Stout).

Як кращий документальний серіал відзначено «Проект свободи: кожного дня у Камбоджі».

Програму News Stream Крісті Лу Стаут веде з Гонконгу, її продюсер - Раві Хірананд (Ravi Hiranand). Це – щоденне шоу чистих новин (hard-news show) з використанням технологій та соціальних медіа, які дають можливість глядачам глибше розібратися у головних подіях дня.

Крісті отримала нагороду як найкраща ведуча поточних новин. Вона належить до числа найбільш популярних з американської мережі в Азії і є також обличчям щомісячної програми CNN про Китай On China.

Лу Стаут висвітлювала також головні гарячі новини. Нещодавно з центру Гонконгу вона транслювала репортажі про революцію парасольок.

Це її друга телевізійна нагорода за час 14-річної роботи на CNN International.

У документальному розслідуванні CNN «Проект свободи: щодня у Камбоджі», очолюваному правозахисницею та актрисою Мірою Сорвіно (Mira Sorvino) викрито жахи секс-торгівлі дітьми. Проект CNN має на меті покласти край сучасному рабству.

У ньому простежується історія трьох  дівчаток, яких підпільно продали у сексуальне рабство як «незайманих» власні матері.

Виконавчий віце-президент CNN International Тоні Меддокс (Tony Maddox) заявив: «Отримати ці нагороди - велика честь та визнання нашої роботи колегами».

Він розцінив премії як «свідчення відданості й таланту команд телемережі в Азії та в усьому світі».

Сайт американської телемережі нагадує, що ц.р. CNN International вже було відзначено як новинний канал року за висвітлення тайфуну Хаян на Філіппінах.

ms.detector.media