ms.detector.media
05.12.2014 16:35
Журналістам пропонують стипендії з бізнес-журналістики у Нью-Йорку
Журналістам пропонують стипендії з бізнес-журналістики у Нью-Йорку
Центр бізнес-журналістики імені Гарольда МакГрава-молодшого (The Harold W. McGraw, Jr. Center for Business Journalism) у співпраці з Міським університетом Нью-Йорка пропонує стипендіальну програму для досвідчених журналістів.

Про це йдеться на офіційному сайті центру.

Метою стипендіальної програми є підтримка глибокого, цілеспрямованого висвітлення критичних питань у глобальній економіці та бізнесі.

«В епоху, коли багато новинних організацій більше не мають можливості братися за комплексні, часозатратні історії, стипендії дають можливість досвідченим журналістам готувати глибокі серйозні матеріали з розслідувальної чи аналітичної журналістики», - йдеться в повідомленні.

Стипендія Центру МакГрава надає редакторську та фінансову підтримку журналістам, яким потрібен час та ресурси, аби підготувати значиму історію, яка б запропонувала новий погляд на важливі бізнесові теми.

Наразі організатори приймають заявки на виробництво великих статей або радіопрограм. Надалі планують включити до переліку мультимедійні, відео-проекти та інше.

Учасникам пропонують грант на суму $5,000, тривалістю від одного до трьох місяців. У виняткових випадках можливі й інші варіанти.

Подати заявку може будь-який журналіст, який має щонайменше 5 років професійного досвіду. Можуть брати участь також фрілансери та редактори видань.

Для участі в конкурсі слід до 15 грудня заповнити аплікаційну форму.

Більш детально про стипендіальну програму можна дізнатися тут.

 

ms.detector.media