ms.detector.media
25.11.2014 17:51
Журналістка LifeNews пропонувала лікарю гроші за можливість першою дізнатися про смерть Ельдара Рязанова
Журналістка LifeNews пропонувала лікарю гроші за можливість першою дізнатися про смерть Ельдара Рязанова
Московський лікар Олексій Кащеєв повідомив, що журналістка LifeNews хотіла домовитися з ним, щоб першою дізнатися про смерть Ельдара Рязанова. Напередодні 87-річного кінорежисера госпіталізували із «гострим порушенням мозкового кругообігу».

Про це лікар-нейрохірург, аспірант Наукового центру неврології Російської академії медичних наук повідомив на своїй сторінці у Facebook. Він опублікував скріншот зі свого смартфона, на якому зображене листування із Юлею, яка представилася працівницею телекомпанії LifeNews.

Повідомлення Олексія Кащеєва викликало бурхливу дискусію у російських медіа, пише tjournal.ru.

Спершу на допис звернув увагу відомий блогер Рустем Адагамов. Він також заявив, що знайшов аккаунт самої дівчини Юлі у соцмережі «ВКонтакте» і звернувся до LifeNews із запитанням, чи справді вона у них працює.

Менше, ніж через півгодини, головний редактор телеканалу Анатолій Сулейманов написав, що така людина справді у них працює. Разом з тим він використав образливе звертання до Адагамова, апелюючи до історії 2012 року, коли прес-секретар руху «Наші» Христина Потупчик назвала блогера «практикуючим сімейним педофілом», нагадує TJournal.

До Сулейманова приєднався і голова холдингу NewsMedia Арам Габрелянов.

 

На ситуацію відрегували й інші користувачі соцмереж.

Нагадаємо, що раніше російська радіостанція «Эхо Москвы» звільнила журналіста Олександра Плющева за допис в особистому твіттер-аккаунті. Через деякий час це рішення було скасоване.

ms.detector.media