ms.detector.media
12.08.2014 00:00
Фонд Німана пропонує дослідницькі стипендії для журналістів у Гарварді
Фонд Німана пропонує дослідницькі стипендії для журналістів у Гарварді
Фонд Німана (The Nieman Foundation for Journalism at Harvard) пропонує журналістам та іншим медіапрацівникам можливість отримати дослідницьку стипендію в Університеті Гарварда.

У рамках стипендійної програми учасники працюватимуть над власними пропозиціями покращення нинішнього стану журналістики. Вони матимуть доступ до науковців, бібліотек та дослідницьких центрів Гарварду.

Взяти участь у програмі можуть видавці, програмісти, веб-дизайнери, медіааналітики, науковці, журналісти та всі, хто зацікавлений у створенні нових бізнес-моделей, впровадженні програм, які можуть покращити журналістську діяльність. Запропонований проект має бути виконаний впродовж часу, проведеного у Гарварді або бути частиною більш масштабної роботи. Усі стипендіати презентуватимуть результати своєї діяльності перед спільнотою Німана наприкінці свого дослідницького періоду.

Зацікавленим особам необхідно до 29 серпня заповнити онлайн-заявку, прикріпивши до неї резюме та дослідницьку пропозицію, яка описує план майбутньої роботи в Гарварді (до 500 слів).

Успішні кандидати будуть запрошені Фондом Німана на період від кількох тижнів до трьох місяців, залежно від обсягу проекту. Організатори виплачують учасникам стипендію і допомагають знайти житло.

Більш детальну інформацію можна знайти на офіційному сайті Гарвардського університету.

ms.detector.media