ms.detector.media
29.08.2014 00:00
В інтернеті навмисно створюється паніка – Валентин Наливайченко
В інтернеті навмисно створюється паніка – Валентин Наливайченко
Українські громадяни не повинні піддаватися паніці, що штучно створюється в інтернеті, перевіряти поширювані повідомлення, адже багато з них є дезінформацією. Про це заявив Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко вчора увечері після засідання РНБО, повідомляє УНІАН

За словами очільника СБУ, використання спеціальних психологічних операцій і паніки є «найбільш небезпечною зброєю» для дестабілізації ситуації в Україні.

Валентин Наливайченко звернув увагу, що під виглядом журналістів російські спецслужби та терористи проводять інформаційну атаку, свідомо спотворюють відомості задля нагнітання паніки та дезорганізації суспільства.

«Нам достеменно відомо, що у 18-му спеціальному центрі Федеральної служби безпеки Російської Федерації працює майже 1500 людей, які в щоденному режимі ведуть роботу з дезінформації та провокації для того, щоб створити і використати паніку в соціальних мережах, зокрема, в мережі Facebook», - сказав Голова СБУ.

Він також додав, що спецслужби РФ працюють на те, аби блокувати аккаунти українців. Крім того, за словами Наливайченка, участь в інформаційній війні беруть росіяни із посвідченнями журналістів.

ms.detector.media