ms.detector.media
01.09.2014 00:00
У США хакер викрав фото зірок у стилі ню
У США хакер викрав фото зірок у стилі ню
На відео-сайті 4chan з’явилося повідомлення хакера про те, що він здійснив «великий злам» і оприлюднив знімки декількох оголених знаменитих жінок, пише The Huffington Post.

Згідно з заявою хакера, було викрадене фото Дженніфер Лоуренс (Jennifer Lawrence), Кейт Ептон (Kate Upton) та «безлічі інших зірок».

Хакер стверджує, що має більше еротичних знімків, а також відео. Він запропонував розповсюджувати їх у медіа за грошову винагороду. 

Представник Дженніфер Лоуренс підтвердив, що її знімок насправді викрали з її ICloud-аккаунту.

«Це - кричуще порушення недоторканності приватного життя, – заявив він HuffPost. – Ми встановили контакти з владою і порушуватимемо судові справи проти кожного, хто розміщуватиме вкрадені фотографії Дженніфер».

Інакше зреагували на те, що сталося, інші зірки.

Вікторія Джастіс (Victoria Justice), яка також стала мішенню хакерської атаки, написала у Твіттері, що її знімки «нереальні». «Зображення мене ню – фейкові», - заявила вона.

Представник Аріани Гранде заявив Buzzfeed, що її фотографії «повністю фальшиві».

Актриса Мері Елізабет Вінстед (Mary Elizabeth Winstead), яка знімається у фільмах жахів, накинулася на хакера у Твіттері.

«Сподіваюся, що ті, хто дивиться на знімки мене й мого чоловіка, зроблені декілька років тому у затишку нашого будинку, почуваються чудово, - сказала вона. - Знаючи, що ці фотографії давно видалені, можу тільки уявити, скільки моторошних зусиль на це було потрачено. Співчуваю кожному, кого хакнули».

Департамент поліції Лос-Анджелеса інформував HuffPost, що йому поки що не відомо про «великий  злам».

ФБР не змогло підтвердити чи спростувати повідомлення.

Apple не відповіла на прохання прокоментувати інцидент зі знаменитостями.

ms.detector.media