ms.detector.media
03.09.2014 00:00
Магістерська програма з медіакомунікацій УКУ запрошує на школу громадської активності
Магістерська програма з медіакомунікацій УКУ запрошує на школу громадської активності
Магістерська програма з медіакомунікацій Українського Католицького Університету спільно з Deutsche Welle Akademie запрошує на Школу громадської активності «MediaStream», що відбудеться у Львові 22–25 вересня 2014 року.

До участі запрошують молодих, активних людей із чіткою громадянською позицією і бажанням професійно висловлювати її на власних медійних ресурсах.

«MediaStream» триватиме упродовж чотирьох днів, з 22 по 25 вересня. У перші три дні запланована інтенсивна робота з тренерами: Бектуром Іскендером (Киргизстан), Отаром Довженком та Роман Зайцем (Україна).

Четвертий день пройде у форматі дискусійного клубу. Крім цього, учасникам гарантують екскурсії Львовом.

Участь у школі є безкоштовною. Організатори забезпечують проїзд, проживання і харчування учасників.

До участі у проекті відберуть 15 молодих медіаактивістів (в першу чергу студентів останніх курсів) з усіх областей України, які використовують медійні засоби для втілення власних ідей.

Щоб запропонувати свою кандидатуру, необхідно завантажити та заповнити анкету учасника, а також надіслати її на адресу dw.mediastream@gmail.com.  Кінцевий термін подання заявок - 11 вересня 2014 року до 18.00.

Слід також додати опис власного медіапроекту  з посиланням на нього. За обсягом текст повинен не перевищувати 2,5 сторінки. В описі треба вказати назву, концепт-ідеї (мета, завдання, обґрунтування актуальності);  опис змісту; аналіз аудиторії; очікування від результатів.

Про результати добору буде відомо 15 вересня.

Прочитати про проект більше можна тут.

ms.detector.media