ms.detector.media
05.09.2014 00:00
Екс-головред «Коммерсантъ-Украина» стане заступником гендиректора видавничого дому «Коммерсантъ»
Екс-головред «Коммерсантъ-Украина» стане заступником гендиректора видавничого дому «Коммерсантъ»
Колишній головний редактор і генеральний директор «Коммерсантъ-Украина» Андрій Гоголєв на новій посаді займатиметься розвитком регіональної мережі газети.

Інформацію про призначення Андрія Гоголєва «Известиям» підтвердив і він сам, і гендиректор видавничого дому «Коммерсантъ» Павло Філенков. Відомо, що новий заступник гендиректора працюватиме над розвитком регіональної мережі газети, однак на редакційну політику регіонів не впливатиме.  Про це повідомляють «Известия».

«Андрій займеться розвитком нашої регіональної структури з точки зору адміністрування, а не з точки зору редакційної політики», - сказав Філенков.

Зараз редакційною політикою місцевих редакцій «Коммерсанта» займається Тетяна Тріфонова, яка на цій посаді і залишиться. Андрій Гоголєв натомість матиме завдання модернізувати мережу: доповнити корпункти філіалами радіостанції «Коммерсантъ FM».  Крім цього, можливо, будуть залучені нові регіони.

Газету «Коммерсантъ-Украина» закрили 13 березня цього року. Крім цього, 1 серпня припинив роботу інтернет-проект Kommersant.md («КоммерсантЪ-Молдова»).

ms.detector.media