ms.detector.media
09.09.2014 00:00
Twitter тестує функцію онлайн-продажів
Twitter тестує функцію онлайн-продажів
Сервіс мікроблогів Twitter зробив черговий крок в напрямку електронної комерції і тестує кнопку «Купити», вставлену прямо у твіти.

Клікнувши на цю кнопку, користувач отримуватиме підказки щодо вартості та додаткової інформації про покупку продукції.  Компанія анонсує, що ексклюзивні товари Twitter можна буде купити прямо через твіти.

Зараз нова функція доступна лише для обмеженої кількості користувачів у США, причому тільки для мобільних додатків на iOS та Android.

Як кажуть в компанії, це їхній початковий крок до побудови такої функціональності у Twitter, щоб покупки через мобільні пристрої були зручними та простими.

Як зазначає Time, Twitter давно демонструє великі амбіції у світі мобільної комерції. Видання нагадує, що компанія найняла на роботу колишнього президента Ticketmaster (великої американської фірми, що займається продажем квитків). Крім цього, нещодавно анонсувала партнерство із Amazon, за яким користувачі отримали можливість додавати товари у свою корзину на Amazon через Twitter-хештег.

ms.detector.media