ms.detector.media
16.09.2014 00:00
Журналістів та блогерів запрошують до участі у прес-візиті до Чехії
Журналістів та блогерів запрошують до участі у прес-візиті до Чехії
Інститут європейської політики Europeum у співпраці з МГО «Інтерньюз-Україна» запрошує журналістів та блогерів зі східних та південних регіонів України взяти участь у навчальному візиті до Чехії. Він відбудеться 3-8 листопада 2014 року.

Навчальний візит має на меті познайомити учасників з досвідом Чехії у процесі  вступу до ЄС, а саме: які зміни і які виклики постали перед країною після вступу до ЄС.

Програму навчального візиту буде розроблено з урахуванням досвіду і потреб учасників. Під час поїздки учасники працюватимуть у невеликих групах, і матимуть можливість вибрати програму для себе з декількох запропонованих. Організатори пропонують спілкування зі звичайними громадянами, приватними підприємцями, державними службовцями, фермерами, військовими тощо.

Планується, що участь у прес-візиті візьме 8-10 осіб.

Кандидати повинні бути громадянами України, мати журналістський чи блогерський досвід, підтвердити журналістський досвід в обраній тематиці та свій вплив на місцеву спільноту (надати посилання на публікації чи блоги). Володіння англійська мовою буде перевагою.

Для участі у відборі необхідно заповнити анкету та надіслати мотиваційний лист (не більше 500 слів) на адресу omygal@internews.ua до 18:00, 6 жовтня, 2014 р.

У мотиваційному листі кандидатові слід зазначити теми, які бажає висвітлити під час візиту до Чехії, а також свій досвід роботи із 2012 до 2014 року.

Про результати відбору буде повідомлено до 10 жовтня.

Витрати на проїзд, проживання, харчування, добові учасників покривають організатори.

Прес-візит здійснюється в рамках проекту «Підвищення кібербезпеки і потужності українських журналістів та блогерів». Проект фінансує Міністерством закордонних справ Чеської Республіки та Інститут європейської політики Europeum.

ms.detector.media