ms.detector.media
29.09.2014 00:00
Російський медіахолдинг РБК об’єднає усі свої ділові видання в один бренд
Російський медіахолдинг РБК об’єднає усі свої ділові видання в один бренд
Російський медіа холдинг РБК заявив про об’єднання своїх друкованих, теле- та онлайн-видань в один бренд із назвою «360º - РБК»

Сьогодні, 29 вересня, портал РБК презентував новий дизайн. Крім цього, також розпочався новий сезону на телеканалі РБ, який, у свою чергу позбувся літер «ТВ» у своїй назві, повідомляє sostav.ru із посиланням на представника компанії.

1 жовтня РБК представить оновлений формат своєї ділової газети, яка змінить назву: із неї буде вилучене слово «Daily». 22 жовтня перезапустять журнал медіахолдингу.

У медіа холдингу зміни пояснюють необхідністю у наш час давати аудиторії «максимальний обсяг корисною інформації за одиницю часу». Під цим команда РБК розуміє можливість «запропонувати закінчений продукт, починаючи із публікації новинного повідомлення і закінчуючи аналітичним текстом чи відеоінтерв’ю».
 

«При цьому ми вирішили стерти межі між платформами РБК: вирішили вважати кожну платформу не брендом, а каналом, і звести всі канали в один бренд», - пояснюють у медіа холдингу.

На думку РБК, таким чином можна буде об’єднати читачів та глядачів, а також «надати рекламодавцям кращі інструменти для взаємодії із аудиторією».

Нагадаємо також, що нещодавно суд заборонив ретрансляцію на території України російського каналу «РБК-ТВ».

ms.detector.media