ms.detector.media
02.10.2014 00:00
New York Times планує звільнити більше сотні своїх працівників
New York Times планує звільнити більше сотні своїх працівників
The New York Times планує скоротити посади ста своїх працівників новинного відділу, а також меншу кількість позиціїй у інших відділах.

Загалом буде звільнено до 7,5% всього персоналу. Видавець газети Артур Сальцбергер-молодший (Arthur Sulzberger Jr.) та виконавчий директор Марк Томпсон (Mark Thompson)  кажуть, що окрім скорочення штату, планується закрити мобільний додаток NYT Opinion. За їхніми словами, це відбувається з тієї причини, що ресурс не приваблює достатньо передплатниківв.

Керівництво упевнене, що скорочення забезпечать The New York Times довготривалу прибутковість, повідомило видання у середу.

«Втрати працівників необхідні для того, щоб контролювати наші витрати та мати змогу продовжити інвестувати у цифрове майбутнє The New York Times. Та ми знаємо, що це буде болючим для тих, кого це стосуватиметься, та для їхніх колеги», - йдеться у заяві топ-менеджменту.

Крім цього, окрему замітку про це зробив головний редактор Дін Бекіт (Dean Baquet).  За його словами,  він розглядатиме це як можливість серйозно переглянути те, що робить видання.

ms.detector.media