ms.detector.media
20.12.2010 00:00
Роскомнагляд посилив контроль над ЗМІ
Федеральна служба із нагляду у сфері зв'язку, інформаційних технологій і масових комунікацій Роскомнагляд доручила своїм територіальним підрозділам посилити контроль над публікаціями ЗМІ у зв'язку із безладом у Москві.

 

Листи із вимогою організувати моніторинг ЗМІ було надіслано в усі територіальні управління відомства 13 грудня, повідомив на розширеній нараді Роскомнагляду заступник керівника відомства Костянтин Протопопов.

 

«У зв'язку з останніми подіями в Москві на форумах інтернет-ЗМІ майже щодня у великій кількості стали з'являтися коментарі із закликами до насильства й міжнаціональної ворожнечі. Не виключена можливість використання для цих цілей і традиційних, друкованих ЗМІ», – сказав К. Протопопов.

 

«Завдання Роскомнагляду – не допустити використання засобів масової інформації для екстремістських висловлень», – підкреслив він.

 

«Прошу поставитися до цієї роботи якомога серйозніше і про всі випадки порушень закону про ЗМІ або ознаки таких порушень негайно інформувати центральний апарат Роскомнагляду і вживати встановлені законом заходи», – сказав К. Протопопов присутнім на нараді керівникам структурних підрозділів Роскомнагляду.

 

Медіаграмотність за матеріалами Новый регион

ms.detector.media