ms.detector.media
29.12.2010 00:00
Олександр Акименко запустив сайт-афішу просвітницьких заходів
Ресурс відстежуватиме відкриті лекції, майстер-класи, дискусії, тренінги, екскурсії та інші пізнавальні та просвітницькі заходи, спрямовані на розвиток особистості.

 

28 грудня офіційно стартував інтернет-проект «Платформа» (http://platfor.ma) - ресурс, що публікуватиме анонси просвітницьких та розвиткових заходів у Києві. Творцем проекту є журналіст  Олександр Акименко.

 

Ресурс відстежуватиме відкриті лекції, майстер-класи, дискусії, тренінги, екскурсії та інші пізнавальні та просвітницькі заходи, спрямовані на розвиток особистості, та добиратиме ті з них, які редакція визнає найцікавішими. Анонси на сайті зможуть публікувати не лише редактори, але й зареєстровані члени спільноти. Окрім анонсів, на сайті викладатимуться відеоверсії лекцій та майстер-класів, а також поповнюватиметься база інформації про лекторів.

 

«Останнім часом хвиля неформальної освіти накрила як столицю, так і невеличкі містечка в Україні. Наша мета: місто за містом збирати всі яскраві корисні події на одному ресурсі», - йдеться у презентації проекту. Попри пізнавально-розвиткову спрямованість сайту, Олександр Акименко наголошує, що «Платформа» є бізнес-проектом, і розраховує на отримання доходу від продажу квитків.

 

Раніше Олександр Акименко реалізовував схожий проект під назвою «Платформа. Свідомо» на базі бюро журналістських розслідувань «Свідомо».

 

«Телекритика»

ms.detector.media