ms.detector.media
28.03.2011 00:00
Стартував DropPages — зручний файлообмінник для журналістів та студентів
  Сервіс для зберігання та обміну файлами DropBox тепер пропонує нову послугу - безкоштовний хостинг простих вебсайтів своїх користувачів - DropPages.com.  

 

Користуватися ним дуже просто. Заведіть собі обліковий запис на сервісі DropBox, якщо у вас його ще немає. До речі, цей сервіс дуже зручний для власників смартфонів та планшетів, яким потрібно обмінюватися файлами з друзями чи колегами. Наступний крок - відкрийте доступ сайту DropPages.com до вашої папки з файлами у Dropbox. Відтепер всі зміни, які ви зробите у своїх файлах, будуть відтворені на сервері, і ваші відвідувачі це побачать. Вся навігація та дизайн робляться автоматично в межах обраного вами шаблону. Сайт буде доступний за адресою http://nazva.dropbox.com, де nazva - назва вашої папки з файлами. На сайті DropPages.com є прості інструкції щодо того, як розпочати та відповіді на популярні запитання.

 

Сервіс стане у нагоді тим, кому потрібний власний простий вебсайт, підтримка якого не вимагатиме ніяких знань програмування чи інтернет-технологій. Це може бути набір текстів, резюме, сторінка студентського проекту тощо. Ви просто змінюєте зміст файлів у своїй папці, і зміни стають доступними на сайті.

 

Серед тих, хто зацікавився сервісом, багато фрілансерів, що демонструють таким чином зразки статей, концепції проектів, розрахунки бюджетів тощо. До роботи над таким проектом легко долучити колег - їм просто треба відкрити доступ до файлів.

 

“Медіаграмотність

ms.detector.media