ms.detector.media
29.03.2011 00:00
Російські мультимільйонери читають опозиційну пресу і не вірять діловій
Опитування власників будинків на Рублівці.

 

Експерти російської компанії W-City community research опитали 300 власників елітних заміських будинків вартістю не менше $1 млн в місцях проживання російської еліти – на Рубльово-Успенському, Ново-Ризькому та Дмитровському шосе, а також у найдорожчих клубах, ресторанах, торгових центрах і бутіках Москви, повідомляє Media-Day.ru.


Як ідеться в повідомленні соціологів, медіа-уподобання цієї категорії населення за посткризовий рік сильно змінилися – по-перше, значно більше невдоволених якістю, прозорістю та об’єктивністю провідних центральних ЗМІ; по-друге, багато претензій до ділової преси, для якої еліта бізнесу є цільовою аудиторією. Мільйонери незадоволені такими виданнями як «Коммерсант» і «Ведомости» через «нестачу ідейності та пасіонарності», брак нових форматів та низький рівень журналістики.

 

Найзаможніші, зокрема, дивляться РЕН-ТВ , читають «Русский репортер», «The New Times», «Комиерсант», «Ведомости», «РБК Daily», «Финанс», «Эксперт», «Форбс»; слухають радіо «Срібний дощ», «Эхо Москви», «Радио России», «Маяк», «Европу Плюс».Найпопулярнішим сайтом стали новини Яндексу, потім йдуть Газета.Ру, РБК, Slon.ru, BFM.Ru. 

 

«Медіаграмотність»

ms.detector.media