The Wall Street Journal відзначає 125 річницю з дня заснування

00:00,
8 Липня 2014
2218

The Wall Street Journal відзначає 125 річницю з дня заснування

00:00,
8 Липня 2014
2218
The Wall Street Journal відзначає 125 річницю з дня заснування
Сьогодні виповнюється 125 років з дня заснування The Wall Street Journal. На честь цього новий номер видання вийшов зі спеціальним друкованим додатком та серією онлайн-проектів.

Серед мультимедійних проектів – таймлайн, що складається із більше 300 архівних фотографій та відеороликів. По суті це інтерактивний архів американської історії, починаючи з 1889 року.

Впродовж року редакція вела блог Today in WSJ History, в якому нагадували про важливі публікації минулих років. Сьогодні він поповнився згадкою про заснування газети.

Як пише niemanlab.org, заступник головного редактора WSJ, Мет Мюррей переконаний, що такий історичний проект буде цікавим навіть після ювілею. Зараз видання обдумує, як зробити архів ще цікавішим. Мультимедійний редактор Медлін Фарбман (Madeline Farbman) думає, що цього можна досягнути, наприклад, за допомогою комп’ютерної гри.

Друкована версія газети сьогодні вийшла із факсимільною копією свого першого номера. Крім того, в редакції створили макет першої сторінки видання зразка 2014 року, яке висвітлює новини 1889-го.

Однак справжньою цікавинкою друкованого номера є серія есеїв під назвою «Майбутнє усього» (The Future of Everything). В ній майбутнє багатьох галузей передбачають нинішні їхні лідери. Серед таких – матеріал відомої співачки, семиразової володарки премії Grammy Тейлор Свіфт (Taylor Swift).

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
online.wsj.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду