Українець уперше стане стипендіатом програми Alfred Friendly Fellowship

00:00,
8 Жовтня 2013
806

Українець уперше стане стипендіатом програми Alfred Friendly Fellowship

00:00,
8 Жовтня 2013
806
Українець уперше стане стипендіатом програми Alfred Friendly Fellowship
Переможець стипендіальної програми отримає можливість пройти 5-місячне стажування в одній із американських редакцій (наприклад, у Wall Street Journal чи New York Times). 

Учасником програми може стати випускник освітнього проекту з економічної журналістики  в Україні ImpactMedia. Ім’я переможця оголосять 18 жовтня  2013 року. Для оголошення стипендіата в Україну приїде виконавчий директор Alfred Friendly Fellowship Кетлін Грем.

Переможець стане першим представником України у програмі, що налічує понад 300 журналістів із 78 країн світу.

Під час стажування український стипендіат матиме можливість взяти участь у роботі редакції шляхом створення новин, написання репортажів, проведення інтерв’ю. Передбачаються також заняття під час недільного тренінгу в школі журналістики при університеті Міссурі.

Alfred Friendly Fellowship – стипендіальна програма міжнародної організації Alfred Friendly Press Partners (США).

Стипендія заснована у 1984 році лауреатом Пулітцерівської премії, журналістом  The Washington Post Альфредом Френдлі.

Участь України у даній програмі стала можливою завдяки співпраці Alfred Friendly Press Partners із Фондом «Ефективне управління», створеному у 2007 році за ініціативою Рината Ахметова.  

«Для Фонду велика честь спонсорувати стипендіата від України. Ми переконані, що партнерство з Alfred Friendly Press Partners сприятиме підвищенню якості економічної журналістики в Україні», - зазначає Наталя Ізосімова, директор Фонду «Ефективне управління».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
beasiswamantap.wordpress.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду