Кореспондент Los Angeles Times виступив на прес-конференції Путіна українською

00:00,
19 Грудня 2013
1442

Кореспондент Los Angeles Times виступив на прес-конференції Путіна українською

00:00,
19 Грудня 2013
1442
Кореспондент Los Angeles Times виступив на прес-конференції Путіна українською
Сьогодні, 19 грудня, президент РФ Володимир Путін дав підсумкову прес-конференцію року, під час якої журналісти неодноразово ставили питання по українському Євромайдану. Путін також торкнувся теми державних інформресурів.

Як повідомляє РИА «Новости», дев’ята велика прес-конференція Путіна тривала 4 год 5 хв, не побивши рекорд 2008 року, коли президент спілкувався з журналістами 4 год 40 хв.

Під час прес-конференції кореспондент Los Angeles Times звернувся до Путіна українською, потім пояснивши: «Щойно повернувся з Києва, ще дух свободи не вивітрився».  

Теми Євромайдану торкнувся і телеканал «Дождь»: «Якщо Майдан станеться в центрі Москви, яке політичне рішення ви будете приймати?». На що Путін відповів: «Я діятиму відповідно до законодавства РФ».

Журналіст Bloomberg звернув увагу на висвітлення російськими ЗМІ подій в Україні та призначення нового очільника створюваного державного інформаційного холдингу. «Державні інформресурси повинні очолювати патріотичні налаштовані люди. Щодо приватних ЗМІ – їх у нас багато, вони мають право і повинні притримуватися тієї точки зору, якої дотримується їхній електорат. Це дає нам право порівнювати точки зору», - відповів Путін.

Президент РФ також запевнив, що за весь час перебування в Москві екс-працівника американських спецслужб Едварда Сноудена він з ним не зустрічався, хоча чув про нього. «Сноуден зробив благородний, але складний вибір для себе…  В оперативному плані ми з ним не працювали».

Питання журналіста Reuters про судовий вирок учасницям Pussy Riot російський президент прокоментував наступним чином: «Вони перейшли усі межі. Мені шкода, що вони дійшли до стану. Коли почався епатаж, який, на мій погляд, принижує гідність жінок».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Скріншот трансляції прес-конференції Путіна.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду