Британський журнал Glamour переходить в онлайн

Британський журнал Glamour переходить в онлайн

14:03,
11 Жовтня 2017
1697

Британський журнал Glamour переходить в онлайн

14:03,
11 Жовтня 2017
1697
Британський журнал Glamour переходить в онлайн
Британський журнал Glamour переходить в онлайн
Автори:
З грудня британська версія журналу Glamour, який належить видавничому дому Condé Nast, припинить вихід щомісяця.

Про це повідомляє BBC.

Редакція журналу зосередиться на розвитку свого інтернет-медіа. Проте в друці Glamour все ж виходитиме: восени та навесні читачі зможуть придбати «колекційне, привабливе» видання, в якому йтиметься про тренди в сфері моди та краси в прийдешньому сезоні.

«Сьогоднішній читач Glamour живе в іншому ритмі, ніж той, хто купував журнал в 2001 році, коли він розпочав вихід. Між нами тепер швидший, більш цілеспрямований, мультиплатформний зв'язок», - зазначає видання, наголошуючи, що «якість ідей, бачення та виконання залишиться основним».

Медіа продовжить писати про сферу краси, а також зірок та моду. Однак відтепер мобільна версія та соцмережі виходять для колективу Glamour на перший план.

«Ми з нетерпінням чекаємо на те, як Glamour надихатиме свою аудиторію новими способами», - коментує керівник діджитал-напрямку Conde Nast Britain Саймон Джонс (Simon Gresham Jones).

У заяві про це рішення повідомляється також, що «редакційний і комерційний відділи будуть повністю об'єднані».

Редакція не повідомила, як зміни вплинуть на кадрову політику.

Проте в ВВС припускають, що це призведе до скорочення штату видання, а рішення видавати журнал тільки двічі на рік зумовлене фінансовими збитками Glamour та зниженням інтересу рекламодавців до принту.

Аудиторія журналу Glamour в Британії – це жінки від 20 до 54 років.

Glamour виходить ще в 17 країнах, зокрема Бразилії, Франції та США.

Нагадаємо, минулого року журнал Penthouse перестав виходити в друці, його матеріали тепер доступні тільки в цифровому форматі.

Натомість  британський медіаексперт та викладач Лондонського університету Джордж Брок уважає, що друковані видання житимуть іще 30–40 років.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Conde Nast
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду