Лист Хемінгуея Марлен Дітріх продадуть з аукціону

Лист Хемінгуея Марлен Дітріх продадуть з аукціону

12:20,
18 Квітня 2017
1527

Лист Хемінгуея Марлен Дітріх продадуть з аукціону

12:20,
18 Квітня 2017
1527
Лист Хемінгуея Марлен Дітріх продадуть з аукціону
Лист Хемінгуея Марлен Дітріх продадуть з аукціону
Автори:
Лист, у якому Ернест Хемінгуей зізнається у коханні актрисі Марлен Дітріх, виставили на аукціон.

Про це пише BBC.

Лот оцінюється у 30 тис. доларів і піде з молотка аукціонної галереї Swann в Нью-Йорку 4 травня.

Ернест Хемінгуей відправив лист Марлен Дітріх у серпні 1952 року з Куби, де тоді жив. За рік до цього вона зізналася, що зберігає його фотографію.

Ернест Хемінгуей і Марлен Дітріх познайомилися у 1934 році й з тих пір регулярно листувалися до самої смерті письменника в 1961-му році.

При цьому письменник і актриса не перебували у любовних стосунках. У своєму листі Хемінгуей пояснює це тим, що вони стали «жертвами неодночасної пристрасті».

Проте у посланні він неодноразово зізнається Марлен Дітріх у коханні. Зокрема, Ернест Хемінгуей пише: «Будь ласка, знай, що я завжди кохаю тебе. Іноді я забуваю про тебе, як забуваю і про те, що моє серце б'ється. Але б'ється воно завжди».

Лист підписаний: «З любов'ю, містер Папа».

Переписка голлівудської зірки і нобелівського лауреата частково зберігається в архівах, а частково у їхніх нащадків. Онуки Марлен Дітріх в останні кілька років уже виставляли отримані нею від письменника листи на аукціон.

Раніше Національний музей Уїнстона Черчилля у США знайшов у своїх запасниках чернетку статті покійного британського прем'єра про можливість існування життя на інших планетах.
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Ернест Хемінгуей, BBC
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду