Генпродюсер російського «СТС Медиа» покине компанію

Генпродюсер російського «СТС Медиа» покине компанію

15:14,
12 Липня 2016
1514

Генпродюсер російського «СТС Медиа» покине компанію

15:14,
12 Липня 2016
1514
Генпродюсер російського «СТС Медиа» покине компанію
Генпродюсер російського «СТС Медиа» покине компанію
Автори:
Генеральный продюсер «СТС Медиа» та генеральний директор телеканалів «СТС Love» та «Домашний», які входять до медіахолдингу, Ліка Бланк покине компанію.

Про це повідомляє «Коммерсантъ».

Як зазначають у виданні, генпродюсер залишиться на своїх посадах до 15 липня, а потім на 

«певний час» функціонуватиме у статусі радника гендиректора В’ячеслава Муругова. 

За словами джерела, посада генпродюсера в холдингу буде скасована. При цьому компанія зосередиться на «посиленні каналів». Нове місце роботи Бланк стане відомим у найближчий час. 

Сама Бланк та гендиректор «СТС Медиа» В’ячеслав Муругов від коментарів відмовилися. 

Бланк є керівником «СТС Love» та «Домашнего» з 2014 року. Попередньо вона була генпродюсером російського MTV, а в 2008-2010 роках працювала виконавчим продюсером німецького каналу Das Vierte. Під час керівництва Бланк СТС «Домашний» та «CTC Love» останні роки нарощували аудиторію. 

Наприкінці травня стало відомо, що генеральний директор «СТС Медиа» Юліана Слащева, яка керувала холдингом з 2013 покидає свій пост та йде з компанії. На її місце прийшов В’ячеслав Муругов, котрий раніше займав посаду гендиректора телеканалу СТС та генпродюсера «СТС Медиа».

Причиною відставки гендиректора «СТС Медиа» став продаж медіахолдингом свого бізнесу у зв’язку з законом, який забороняє іноземцям володіти понад 20% акцій у російських ЗМІ. Компанію також покинули операційний директор Лілія Омашева та фінансовий директор Станіслав Площенко.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Ліка Бланк, Коммерсантъ
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду