У Британії надійшла у продаж газета для противників Brexit

У Британії надійшла у продаж газета для противників Brexit

14:52,
8 Липня 2016
2225

У Британії надійшла у продаж газета для противників Brexit

14:52,
8 Липня 2016
2225
У Британії надійшла у продаж газета для противників Brexit
У Британії надійшла у продаж газета для противників Brexit
Автори:
Сьогодні, 8 липня, у Британії компанія Archant Limited розпочала розповсюджувати нову національну газету The New European. Вартість примірника становить 2 фунти стерлінгів.

Про це повідомляє The Huffington Post.

Це контекстна газета, котрій знадобилося лише 9 днів з моменту задуму, аби потрапити до газетного кіоску. Нині заплановані лише 4 випуски видання: доля кожного наступного буде залежати від зацікавленості читачів.

Головний контент-менеджер Archant Limited і випусковий редактор The New European Метт Келлі (Matt Kelly) каже: «Ми нині живемо у надзвичайний період у Великій Британії, коли все суспільство перебуває у стані постійної метушні й потрясінь. Я певен, що 48% людей, які проголосували «залишитися», не обслуговуються достатньо добре традиційною пресою, і, гадаю, що існує явна можливість для газети: читати та підтримувати The New European буде за честь».

В Archant повідомили, що роздрібна дистрибуція буде зосереджена у Лондоні, Ліверпулі, Манчестері, на півдні Англії, а також в інших районах, де активно голосували за те, аби залишитися в ЄС. 

Серед авторів першого номеру: редактор газети Bild Таніт Кох (Tanit Koch), партнер у британському венчурному фонді LocalGlobe Сол Кляйн (Saul Klein),  екс-редактор видання Zeit Online та колишній цифровий директор The Guardian Вольфганг Блау (Wolfgang Blau), лідер Вестмінстерського політичного лобі для регіональних газет Аннабель Діксон та засновник чоловічого онлайн-видання Loaded та редактор чоловічого журналу GQ Джеймс Браун. 

Більше про газету The New European - у матеріалі MediaSapiens «Стривожені Brexit: завтра у Британії вийде друком нова національна газета The New European».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду