Заступник гендиректора ATR хоче, щоб нова поліція очистила Київ від бандитів

Заступник гендиректора ATR хоче, щоб нова поліція очистила Київ від бандитів

12:23,
8 Січня 2016
2804

Заступник гендиректора ATR хоче, щоб нова поліція очистила Київ від бандитів

12:23,
8 Січня 2016
2804
Заступник гендиректора ATR хоче, щоб нова поліція очистила Київ від бандитів
Заступник гендиректора ATR хоче, щоб нова поліція очистила Київ від бандитів
Автори:
Заступник генерального директора кримськотатарського телеканалу ATR Айдер Муждабаєв очікує, що нова поліція очистить Київ від бандитів, які безкарно погрожують людям розправою та застосуванням зброї. Про це він сказав MediaSapiens, коментуючи хуліганський напад на нього в київському кафе.

Подробиці інциденту Айдер Муждабаєв описав на своїй сторінці у Facebook. Він розповів, що близько 20:00 7 січня в київському кафе Musafir на вул. Саксаганського, 57а п’ятеро чоловіків спровокували конфлікт на побутовому ґрунті та спробували напасти на нього та на кримськотатарського активіста Сейт-Бекіра Сулейманова.

«Група відвідувачів кафе спортивної статури в кількості п’ять осіб, спровокувавши конфлікт на побутовому ґрунті, почала нецензурно ображати нас, погрожуючи фізичною розправою та застосуванням вогнепальної зброї після того, як ми вийдемо з кафе чи знайшовши нас пізніше. Завдавши кілька незначних ударів, ці люди вийшли з приміщення та зникли в невідомому напрямку. Остерігаючись приведення погроз фізичної розправи у виконання, ми із Сейт-Бекіром залишаємося в приміщенні кафе та викликали поліцію Києва», - повідомив пан Муждабаєв.

 

Около 20.00 в помещении крымскотатарского кафе Musafir Kiev по адресу ул. Саксаганского, 57а была предпринята попытка на...

Опубликовано Ayder Muzhdabaev 7 января 2016 г.

У коментарі MediaSapiens Айдер Муждабаєв розповів, що вони з паном Сулеймановим написали заяву в поліцію про хуліганський напад і погрози розправою із застосуванням насильства та зброї, та очікують подальших дій поліції.

«Гадаю, що знайти цих людей буде нескладно. Їх декілька разів бачили в кафе Musafir. До того ж, Бекір згадав, що колись бачив, як хтось із них бив на дорозі водія за те, що той нібито їх "підрізав". Судячи з їхньої зухвалої поведінки, за ними тягнеться кримінальний шлейф, вони періодично "наїжджають" на киян з бандитськими погрозами. Тож для нової поліції Києва має бути справою честі очистити місто від бандитського бидла», - наголосив Айдер Муждабаєв.

Він підкреслив, що жодного політичного чи національного підтексту в інциденті немає, нападники не були кримськими татарами. «Це побутовий конфлікт, але побутове підґрунтя – найбільш суспільно значиме, - вважає пан Муждабаєв. – Вони почуваються абсолютно безкарно, відчувають себе в Києві господарями. Справа тут не в мені. Я думаю, якщо затримати цих бандитів, то знайдуться багато людей, які згадають їхні напади та "наїзди"».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
«Радіо Свобода»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду