Youtube іде у велику політику

00:00,
3 Червня 2011
1103

Youtube іде у велику політику

00:00,
3 Червня 2011
1103
Youtube іде у велику політику
Відеосервіс запускає інтерактивну платформу Youtube Elections 2012, де висвітлюватиметься президенська гонка французьких кандидатів на виборів 2012 року, і разом з тим,  притримуючись свого  кредо  дасть слово самим виборцям. Звідси і слоган платформи: «2012 наближається, приготуйтеся, щоб бути почутими!» 

У створенні даної  інформативно-інтерактивної платформи президенської кампанії найпопулярніший відеохостинг співпрацює з інформаційною агенцією Agence France-Presse,  соцмережею Twitter  і Тренинговим центром для журналістів FCJ, а для модерації коментарів не обійшлось тут і без Google Moderator.

 
 
Youtube Elections 2012 являє собою онлайн діалог з кандидатами, де виборці зможуть звернутися до кандидатів або і до громадськості за допомогою тексту чи  відео, а також прослідкувати в реальному часі за перебігом політичної кампанії того чи іншого кандидата. Сайт пропонує  ряд відеоновин від різних джерел інформації: партій та каналів новин таких як Euronews, France24, BFMTV, Public Senat та ін. Разом з тим  платформа пропонує унікальний трендових гаджет, що визначає популярність кандидатів у пошуковому сервері Google, порівнюючи їх з опонентами.
 
 
Роль кураторів інформації будуть брати на себе журналісти агенції AFP, що кожні 15 днів проводитимуть інтерв"ю з кандидатом начитуючи питання виборців, чи вмикаючи завантажене користувачем відео. Найперше інтерв"ю призначене на 1 червня, шо відбудеться з Франсуа Холландом, кандидатом  від Соціалістичної партії, що погодився бути першим в цьому політичному онлайн експерименті. Вже 2 червня відразу після інтерв"ю з  Франсуа Холландом виборці почнуть адрессувати свої звернення Домініку де Вільпену, з котрим вже назначено інтерв"ю на 16 червня.
 
 
Платформа такого формату не тільки поліпшує обмін між виборцями і кандидатами, а й виступає альтернативою особистим сайтам кандидатів, і політичним дебатам на телебаченні цим самим генеруючи навколо себе іншу цільову аудиторію, а отже і розширюючи коло виборців. Запустивши медіа-проект, Youtube, також кидає виклик самим політикам, оскільки він являєтьсяє новим, ще не освоєним засобом комунікації, а недосконале розуміння цього засобу комунікації може  зашкодити е-репутації кандидата незадовго до президенських виборів. 
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду