Вийшов новий додаток Google+ для iPhone

00:00,
20 Липня 2011
967

Вийшов новий додаток Google+ для iPhone

00:00,
20 Липня 2011
967
Вийшов новий додаток Google+ для iPhone
Користувачі нової соціальної мережі отримали можливість спілування за допомогою iPhone.  

 

Новостворений додаток Google+ для iPhone є безкоштовним та розповсюджується через App Store. Поточна версія продукту 1.0.1.1809.

 

Розробники розповіли про інструменти, які будуть доступні для користувачів. Circles – система організації «кіл», яка дозволяє зробити так, щоб ваші дописи побачили тільки бажані люди. Stream відображає потік нових повідомлень у ваших колах. Huddle – надшвидке надсилання повідомлень у межах ваших кіл.

 

Про перші враження висловився портал Mashable, відзначивши, що продукт цікавий, але у ньому наявні баги. Зокрема, у деяких користувачів відбуваються збої на iOS 4. Крім того, на останній версії операційної системи iOS 5 додаток поки що не працює.

 

Пуріт Соні (Punit Soni), провідний менеджер продуктів Google+ для мобільних платформ, відзначив, що компанія прийняла до уваги зауваження користувачів, і пообіцяв швидке оновлення поточної версії клієнту із виправленням багів.

 

За матеріалами Mashable

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Mashable
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду