Головний редактор Max Russia Ксенія Собчак прокоментувала закриття журналу

00:00,
18 Серпня 2011
1427

Головний редактор Max Russia Ксенія Собчак прокоментувала закриття журналу

00:00,
18 Серпня 2011
1427
Головний редактор Max Russia Ксенія Собчак прокоментувала закриття журналу
Відомий у Італії журнал Max закрився. Серед можливих причин такої нетривалої історії чоловічого глянцю медіааналітики назвали проблеми із знаходженням рекламодавців та недостатні інвестиції у проект, повідомляє РБК daily. Ксенія Собчак, головний редактор Max, налаштована оптимістично і стверджує, що команда журналу вже працює над іншим проектом.  

Чоловічий глянець Max, що випускався у Росії видавничим холдингом Global Media Group, проіснував рівно чотири номери. Головний редактор видання Ксенія Собчак підтвердила РБК daily, що журнал дійсно закрито.

 

Max – відомий бренд глянцю у Італії, на рівні з Maxim, GQ та Men’s Health. «Ліцензією на видання  Max володіє крупна європейська медіагрупа RCS MediaGroup, і навряд чи італійці розраховували, що вийде всього лише чотири номери журналу. Згідно договору Global Media Grou, скоріш за все, повинен був видавати його довго та успішно», – відзначає РБК daily, посилаючись на власне джерело.

 

Запуск подібного проекту потребує довготривалих інвестицій і під силу лише крупним медіахолдингам. У докризовий час термін окупності якісного глянцю складав близько двух років. Зараз варто говорити про чотири–п’ять, враховуючи зменшення роздрібних продажів друкованих видань та проблеми із залученням рекламодавців.

 

«Ми ніколи не хотіли випускати це видання у роздріб. Даний журнал виходив у рамках великого бізнес-проекту. Ми випускали його для того, щоб показати якість роботи команди. Зараз той же склад буде працювати над іншим проектом», – резюмує екс-головред. Про який саме проект йдеться, Собчак не уточнила.

 

За матеріалами РБК daily

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Jet Setter
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду