«Музика чесніша за гасла»: БИ-2 запускають власне радіо «Субстанция»

00:00,
8 Листопада 2011
1905

«Музика чесніша за гасла»: БИ-2 запускають власне радіо «Субстанция»

00:00,
8 Листопада 2011
1905
«Музика чесніша за гасла»: БИ-2 запускають власне радіо «Субстанция»
У четвер, 10 листопада, в 14.00 на www.substancia.ru розпочне мовлення створене музикантами гурту БИ-2 інтернет-радіо «Субстанция».

У майбутньому БИ-2 планують перевести мовлення «Субстанции» у FM-діапазон.

10 листопада, перед першою трансляцією, музиканти БИ-2 Вадим Самойлов та Льова звернуться до слухачів із вітальним словом.

Того ж вечора у московському клубі «16 тонн» відбудеться презентація «Субстанции» для журналістів, на якій можна буде особисто поспілкуватися із колективом радіо, а також послухати виступи москвичів Tesla Boy і нью-йоркців Men.

Ідеологія «Субстанции». Фото: «Субстанция»

Шість років тому музиканти БИ-2 створили власне радіошоу «Биология», присвячене андеграундній на пострадянському просторі інді-музиці. У ефірах «Биологии» на хвилях радіо Maximum вперше у Росії зазвучали такі музиканти як Joy Division, The Knife та Ariel Pink's Haunted Graffiti. Близько року тому БИ-2 оголосили, що «Биология» йде у творчу відпустку – однак тепер проект повертається, трансформуючись у «Субстанцию».

Ідеологи «Субстанции» відзначають, що аудиторія проекту – масова, однак «молода, освічена та космополітична».

«На хвилях станції звучатиме якісна незалежна сучасна музика з-за кордону, «присмачена» найкращими треками вітчизняних музикантів і піснями золотого фонду минулих років», – резюмують хлопці з БИ-2.

За матеріалами OpenSpace

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
MediaSapiens
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду