Hearst Magazine UK оголосив про запуск британської версії Women’s Health

00:00,
9 Листопада 2011
1115

Hearst Magazine UK оголосив про запуск британської версії Women’s Health

00:00,
9 Листопада 2011
1115
Hearst Magazine UK оголосив про запуск британської версії Women’s Health
Медіахолдинг Hearst Magazine UK оголосив 7 листопада про запуск у Великобританії нового глянцевого видання Women’s Health.

Вихід першого номеру британського Women’s Health, що видаватиме  Hearst Magazine UK  у партнерстві з компанією Rodale, заплановано на лютий 2012 року.

Передбачається, що наклад видання, яке буде виходити щоквартально, складатиме близько 200 тис. екземплярів.

Команда Hearst Magazine UK відзначає, що Women’s Health розвивається швидкими темпами. Журнал видається у 12 країнах світу, а протягом найближчого року планується запуск видання на ринки ще 9 країн.

«Women’s Health стане абсолютно унікальною пропозицією на «жіночому» ринку, пропагуючи інноваційний концепт здоров’я як способу життя з новим підходом до тем краси, моди, знаменитостей, фітнесу та здорового харчування. Women’s Health буде дуже наближеним до ідеалів свого «брату» на ринку – журналу Men’s Health, застосовуючи ту саму виграшну формулу редакційної роботи, засновану на експертних висновках, візуально захоплюючій складовій та впровадженні ідеалів комфорту», – повідомили представники видавничого дому Hearst Magazine UK.

За матеріалами Hearst Magazine UK

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
MediaSapiens
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду