Українсько-польський проект «Пізнай Польщу» продовжується

00:00,
18 Листопада 2011
1356

Українсько-польський проект «Пізнай Польщу» продовжується

00:00,
18 Листопада 2011
1356
Українсько-польський проект «Пізнай Польщу» продовжується
З 14 до 20 листопада у рамках проекту «Пізнай Польщу» буде проходити голосування за кращу з 5 газет про цю країну. Кожен інтернет-користувач зможе проголосувати за найбільш професійну і цікаву газету, а команда-переможець поїде в грудні на 4-денну екскурсію до Варшави.  

Крім того, організатори створять також шосту газету, у яку будуть відібрані найкращі матеріали з конкурсних видань. Запропонувати назву для цієї газети зможе кожен. Жюрі, котре складається із польських та українських журналістів, обере найкращу назву, а переможець отримає цінний приз.

Голосування відбувається на сторінці фонду «Нові Медіа», проголосувати можна за цим посиланням.


 

«Пізнай Польщу» – освітньо-пізнавальний проект для молоді віком від 15 до 18 років, яка цікавиться журналістикою. Проект  було реалізовано у Львові, Івано-Франківську, Рівному, Житомирі та Києві.

Організатором конкурсу є фундація «Нові Медіа» у співпраці із Міжнародною громадською організацією «Інтерньюз-Україна». Проект фінансується Міністерством закордонних справ Республіки Польща у рамках циклової програми Promocja wiedzy o Polsce.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
«Нові Медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду