Шоу Опри Уїнфрі залишає телестудію

00:00,
21 Листопада 2011
1436

Шоу Опри Уїнфрі залишає телестудію

00:00,
21 Листопада 2011
1436
Шоу Опри Уїнфрі залишає телестудію
Шоу Опри Уїнфрі виходить на новий етап, після 25-ти років успішного існування змінивши назву та оновивши формат. Телеведуча залишить студію і спілкуватиметься із знаменитостями на їх власному «полі».

Опра Уїнфрі розпочинає новий етап свого надпопулярного шоу, вона залишить телестудію, щоб спілкуватися із зірками на їх власній території.

У травні 2011 року глядачі подивилися останній епізод «Шоу Опри Уінфрі» (The Oprah Winfrey Show), шоу із 25-річною історією.

А вже у січні 2012 року виходить шоу Опри у абсолютно новому форматі, яке так і називається  «Наступна глава Опри» (Oprah's Next Chapter).

1 січня наступного року буде продемонстровано дебютний випуск Oprah's Next Chapter.  Ним стане двогодинне шоу із фронтменом Aerosmith Стівеном Тайлером.  З музикантом Опра зустрінеться у сімейному будинку Тайлерів в Нью-Гемпшері.

У сімейній обстановці з 63-річним Тайлером Уїнфрі обговорить його прихильність до наркотиків та стосунки із жінками.

В наступних випусках телеведуча відвідає Гаїті, де розмовлятиме із Шоном Пенном, а також завітає на Ранчо Скайуокера, щоб поспілкуватися із творцем Star Wars Джорджем Лукасом.

«Після 25 років я вибралася зі студійних стільців, я рухаюся до наступної глави, і відчуваю надзвичайне натхнення – подорожуючи всією країною і світом, спілкуючись з людьми, які мені справді цікаві, і я сподіваюся, глядачам це сподобається також», – розповіла Опра.

За матеріалами Reuters

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Essence
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду