Facebook планує створити смартфон

00:00,
24 Листопада 2011
1244

Facebook планує створити смартфон

00:00,
24 Листопада 2011
1244
Facebook планує створити смартфон
Facebook працює над розробкою власного смартфону Buffy із глибоко інтегрованим у нього функціоналом соціальної мережі.

Компанія Facebook у партнерстві із тайваньською корпорацією-виробником мобільних телефонів HTC працює над розробкою власного смартфону. Функціонал самої соціальної мережи Facebook буде глибоко інтегровано у гаджет, який отримав попередню назву Buffy. Операційною системою нового смартфону стане модифікована версія Android.

Facebook лище нещодавно вибрав HTC у якості партнера, розглядаючи, як мінімум ще один варіант – співпрацю з Samsung Korea. Потенційний термін появи нового продукту на ринку складає від 12 до 18 місяців. Facebook та HTC поки що відмовляються оприлюднювати подробиці розробки нового гаджету.

«Наша мобільна статегія дуже проста. Ми думаємо, що кожен мобільний девайс є набагато кращим, коли у нього глибоко інтегровано соціальний функціонал. Ми працюємо через всю мобільну індустрію, з операторами, виробниками апаратного забезпечення, розробниками операційних систем, розробниками додатків, для того, щоб люди з усього світу отримали потужний соціальний користувальницький досвід»,такий короткий коментар загального характеру дав представник Facebook порталу AllThingsD.

За матеріалами AllThingsD

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
MediaSapiens
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду