Стіва Джобса нагороджено спеціальною премією Grammy

00:00,
22 Грудня 2011
1008

Стіва Джобса нагороджено спеціальною премією Grammy

00:00,
22 Грудня 2011
1008
Стіва Джобса нагороджено спеціальною премією Grammy
Оргкомітет премії Grammy («Греммі») посмертно відзначив Стіва Джобса спеціальною премією за видатну діяльність.

Офіційно переможців нагороджуватимуть під час 54-ї щорічної церемонії нагородження Grammy, яка відбудеться 12 лютого у Лос-Анджелесі. Церемонія транслюватиметься у прямому ефірі каналом CBS.

«Як колишній президент та співзасновник Apple, Стів Джобс допоміг створити продукти та технології, який трансформували наш спосіб сприйняття музики, телебачення, фільмів та книг», – йдеться на сайті Grammy.

Автора числених іновацій у сфері технологій Стіва Джобса не стало 5 жовтня 2011 року. Його компанія Apple вже отримувала технічну премію Grammy 2002-го року за видатний внесок у технології запису.

За матеріалами Grammy

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Omusic
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду