Джордж Лукас розповів, що Голлівуд не любить, коли у фільмі надто багато «чорних»

00:00,
12 Січня 2012
1199

Джордж Лукас розповів, що Голлівуд не любить, коли у фільмі надто багато «чорних»

00:00,
12 Січня 2012
1199
Джордж Лукас розповів, що Голлівуд не любить, коли у фільмі надто багато «чорних»
Режисер та продюсер Джордж Лукас у ефірі програми «The Daily Show with Jon Stewart» («Денне шоу з Джоном Стюартом») на телеканалі Comedy Central звинуватив голлівудські студії у небажанні вкладати гроші у фільми, де знімаються надто багато афроамериканських акторів.

Під час телеефіру Лукас розповів про труднощі із фінансуванням своєї останньої стрічки «Червоні хвости» / Red Tails, 2012 про чорношкірих пілотів Другої світової війни.

Як відзначає режисер, у Голлівуді вважають, що подібні фільми будуть погано дивитися за межами США. Він показував «Червоні хвости» ключовим дистриб’юторам, але йому відповіли: «Ні, ми не знаємо як продавати такий фільм, як цей».

Лукас вказав на особливість його картини – на відміну від типових голлівудських фільмів, де знімаються афроамериканці, у ній немає білого протагоніста.

Таким чином творець Star Wars повністю взяв на себе фінансування «Червоних хвостів», витрати на виробництво, постпродакшн, дистрибуцію та рекламу якого склали $93 млн.

Компанія Лукаса Lucasfilm випускає «Червоні хвости» у прокат 20 січня.

За матеріалами The Hollywood Reporter

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
The Hollywood Reporter
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду