У Москві відкрилося представництво Euronews

00:00,
26 Січня 2012
1143

У Москві відкрилося представництво Euronews

00:00,
26 Січня 2012
1143
У Москві відкрилося представництво Euronews
Сьогодні у Москві відкрилося представництво цілодобового інформаційного каналу Euronews, повідомляє «ИТАР-ТАСС».

Російський офіс Euronews очолив журналіст Олександр Шашков, який працює на каналі з 2003 року. Представництво у Москві, стало шостим представництвом Euronews після офісів у Брюсселі, Лондоні, Досі, Каїрі та Парижі. Московський офіс розташовано у міському представництві Европейського мовного союзу.

«Поява офісу телеканалу у Росії пов’язана, з одного боку, із необхідністю підсилення інформаційної служби каналу, з іншого – із бажанням урізноманітнити редакційний контент та акцентувати увагу на тих аспектах російських подій, які впливають на міжнародне життя», – цитує повідомлення телеканалу «ИТАР-ТАСС».

На думку керівника інформаційної служби і програм Euronews Лучіана Сарба (Lucian Sârb), це особливо актуально у рік президентських виборів у Росії.

«З моменту приходу Олександра Шашкова на Euronews, ми у повній мірі оцінили його досвід та самовіддачу при підготовці матеріалів. Ми розраховуємо на його досконале знання місцевих реалій, підкріплене глибоким розумінням европейських та міжнародних пріорітетів відносно Росії», – відзначає Сарб.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Euronews
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду