Кількість користувачів Facebook перевищила 845 млн.

00:00,
2 Лютого 2012
987

Кількість користувачів Facebook перевищила 845 млн.

00:00,
2 Лютого 2012
987
Кількість користувачів Facebook перевищила 845 млн.
845 млн. – таку кількість активних користувачів, які відвідують сайт, як мінімум, раз на місяць, заявила компанія Facebook у документах, поданих до Комісії з цінних паперів і бірж США (SEC).

Facebook у ніч з середи на четвер подав заявку на перше публічне розміщення своїх акцій на біржі (IPO), заявивши про намір залучити як мінімум $5 млрд.

За даними компанії, щоденно на сайті залишають у середньому 2,7 млрд. «лайків» та коментарів. Також користувачі щоденно завантажують на сайт близько 250 млн. фотографій, повідомляє Fast Company.

Про перевищення «порогу» у 800 млн. активних користувачів компаннія Facebook повідомляв у вересні 2011 року.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Wiz Marketing
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду